Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Menyn ska ha sin bas i streetfood och med fördel kunna varieras utifrån exempelvis årstid, lokalt, regionalt inspirerande producerande smaker och inslag, aktuella händelser och trenden etc. Take-away, catering och försäljning på marknader förekommer.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 207 | 6 154 | 5 968 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 602 | 314 | 486 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 368 | 59 | 324 |
Årets resultat (tkr) | 308 | 8 | 301 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 989 | 4 727 | 4 854 |
Antal anställda | 4 | 4 | 5 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 207 | 6 154 | 5 968 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 602 | 314 | 486 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 368 | 59 | 324 |
Årets resultat (tkr) | 308 | 8 | 301 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 4 459 | 4 335 | 4 292 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 530 | 392 | 563 |
Tillgångar (tkr) | 4 989 | 4 727 | 4 854 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 689 | 381 | 373 |
Obeskattade reserver (tkr) | 10 | ||
Avsättningar (tkr) | 231 | 231 | |
Långfristiga skulder (tkr) | 2 975 | 3 095 | 3 463 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 094 | 1 011 | 1 018 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 989 | 4 727 | 4 854 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 4 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 552 | 1 539 | 1 194 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.7% | 5.1% | 8.1% |
Soliditet | 13.8% | 8.2% | 7.7% |
Kassalikviditet | 31.3% | 23.3% | 31.2% |
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Menyn ska ha sin bas i streetfood och med fördel kunna varieras utifrån exempelvis årstid, lokalt, regionalt inspirerande producerande smaker och inslag, aktuella händelser och trenden etc. Take-away, catering och försäljning på marknader förekommer.